Forum Logo  

Geri Git   ForumKalbi.Com > Görsel ve İşitsel Sanat Yapıtları > TV > Yerli Diziler

Yerli Diziler Tv'de izlediğiniz dizilerin bilgileri..


Prime Video'nun İlk Orijinal Türk Dizisi "Düğüm"ün Yayın Tarihi Açıklandı

Tv'de izlediğiniz dizilerin bilgileri..


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree3Beğeniler
  • 1 Post By Arthur
  • 1 Post By Leydihan
  • 1 Post By Sürmenaj

  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Ocak 2024, 10:36   #1
Çevrimiçi
Huysuz Ve Tatlı Adam
 
Arthur kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Varsayılan Prime Video'nun İlk Orijinal Türk Dizisi "Düğüm"ün Yayın Tarihi Açıklandı

Prime Video'nun İlk Orijinal Türk Dizisi "Düğüm"ün Yayın Tarihi Açıklandı

İlk yerli Amazon Original dizisi olacak Düğüm'ün yayın tarihi açıklandı. Prime Video üzerinden yayınlanacak dizi, konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgi çekmeyi başaracak gibi görünüyor.
Amazon, ilk yerli Amazon Original dizisi Düğüm ile ilgili bazı açıklamalarda bulunmuş ve dizinin 2024 yılında yayınlanacağını açıklamıştı.Dizinin hangi tarihte gösterime gireceği açıklandı. Gelin hep birlikte Prime Video'nun yaklaşmakta olan yeni dizisine yakından bakalım.

Prime Video'da yayınlanacak Düğüm, OGM Pictures tarafından üstlenilen bir proje. Polisiye dram ve gerilim türündeki yapımın yönetmen koltuğunda oturan isim de Can Ulkay. Orijinal hikâyesi Arman Güvenç tarafından kaleme alınan Düğüm'ün senaryo çalışması ise Selim Erkul tarafından gerçekleştirildi.

Düğüm için paylaşılan ilk afiş:



Düğüm konusu:
Amazon, Düğüm'ün konusunu şöyle açıklıyor:

Dürüstlüğüyle herkesin gözdesi olmuş Neslihan Turhan, kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı "Tek Gerçek" programını sunan, kariyerinin zirvesinde ünlü bir habercidir. Son yayınında yer altı dünyasının karanlık isimlerinden birine meydan okurken ağzından çıkan o çok iddialı cümlenin, hayatının en zor sınavı olacağından habersiz kameralara aynen şöyle demiştir; "Oğlum olsa acımam!"

Tek çocuğu Can’ın, arkadaşı Leyla'yı öldürmekle suçlanmasıyla Neslihan'ın dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olur. Hayatının en zor yayınlarında; bir yandan Leyla'nın katilini ararken, bir yandan oğlunun adını bu işten uzak tutmaya çalışır. Oğlunu korumakla; gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamak arasında kalan Neslihan, hayatının en önemli kararıyla karşı karşıyadır; oğlunu hapse atma pahasına Leyla'nın katilinin peşine düşecek midir?
Düğüm oyuncu kadrosu:
Düğüm'de Bergüzar Korel , başarılı ve güvenilir gazeteci Neslihan olarak karşımıza çıkacak. Caner Cindoruk , Cinayet Büro'dan polis komiseri Nejat rolüne can verirken Serkan Altunorak ise Korel'in akademisyen eşi Vural rolünde karşımıza çıkacak. Neslihan'ın sunduğu "Tek Gerçek" programının yapımcısı olarak İbrahim Selim dizide yer alacak. Neslihan'ın rakibi olan televizyoncuyu Ece Dizdar canlandıracak. Yapımda ayrıca Kaan Meriç Sezen ve Itır Esen (Yeşilçam efsanesi olan değil) de rol alacak.

Düğüm yayın tarihi:
Prime Video, dizinin yayın tarihini 23 Şubat 2024 olarak açıkladı.

Sürmenaj bunu beğendi.
 
Alt 27 Ocak 2024, 04:24   #2
Çevrimiçi
 
Sürmenaj kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Varsayılan Yanıt: Prime Video'nun İlk Orijinal Türk Dizisi "Düğüm"ün Yayın Tarihi Açıklandı

Çok Türk dizisi çıktı, hangi birini izleyeceğim şaşırdım

 
Alt 06 Şubat 2024, 23:43   #3
Çevrimiçi
WoodStock 🤘☮
 
Leydihan kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Varsayılan Yanıt: Prime Video'nun İlk Orijinal Türk Dizisi "Düğüm"ün Yayın Tarihi Açıklandı

Prime Video'nun ilk Türk dizisi Düğüm'den ilk fragman!

Bergüzar Korel ve Caner Cindoruk'un başrolde yer aldığı Prime Video'nun ilk yerli dizisi Düğüm'den beklenen fragman geldi.



Prime Video'nun 23 Şubat'ta yayınlanacak olan ilk Türk Original dizisi "Düğüm"den ilk fragman geldi. Başrollerini Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın paylaştığı, yapımcılığını Onur Güvenatam'ın, yönetmenliğini ise Can Ulkay üstlendiği dizi sekiz bölümlük bir polisiye drama.

Hikaye, Neslihan Turan'ın (Bergüzar Korel) kariyeri ve annelik sorumlulukları arasında denge kurma çabasına odaklanıyor. Neslihan Turan, dürüstlük ve doğruluk ilkelerine dayanan bir habercidir.

Karakterler arasında, Neslihan'ın eşi olan Vural'ı (Serkan Altunorak) ve cinayet bürosunda görevli komiser Nejat'ı (Caner Cindoruk) da bulabiliriz.

Dizide ayrıca İbrahim Selim'in Neslihan'ın sunduğu programın yapımcısı olarak, Ece Dizdar'ın rakip kanalın televizyoncusu olarak, Itır Esen'in Neslihan'ın asistanı olarak ve Kaan Meriç Sezen'in de Neslihan'ın oğlu Can rolünde yer aldığı bir oyuncu kadrosu bulunmaktadır.

Hikaye, Neslihan'ın "Tek Gerçek" programında yer altı dünyasının karanlık isimlerinden birine meydan okuması ve oğlu Can'ın bir cinayetle suçlanması üzerine şekillenir. Neslihan'ın dürüstlük ve güvenilirlik prensiplerine olan bağlılığı, oğlunun hayatıyla ilgili zor bir karar vermesini gerektirir: Oğlunu canlı yayında mı savunacak yoksa başka bir çözüm mü bulacak?

Prime Video üyeleri, dizinin ilk üç bölümünü aynı gün izleyebilecek ve geri kalan bölümler haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek.


Sürmenaj bunu beğendi.
__________________

 
Alt 07 Şubat 2024, 00:36   #4
Çevrimiçi
 
Sürmenaj kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Varsayılan Yanıt: Prime Video'nun İlk Orijinal Türk Dizisi "Düğüm"ün Yayın Tarihi Açıklandı

Dizi değişik bence.
Prime üyeliğim de var oradan bakarım.

Leydihan bunu beğendi.
 
  

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıklandı, dizisi, düğümün, orijinal, prime, tarihi, türk, videonun, yayın, İlk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 10:59.

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumKalbi, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır.

ForumKalbi.Com; 5651 sayılı kanun uyarınca yer sağlayıcı niteliğini haiz bir genel forum sitesidir. Sitemizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresi ve sair kişisel verileri işlenmekte; yetkili merci tarafından müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir içerik paylaşımının olduğunu düşündüğünüz mesaj, konu ya da görseli içeren forum gönderilerini; İLETİŞİM bağlantısındaki formu doldurarak iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.