Forum Logo  

Geri Git   ForumKalbi.Com > FK Tanıyalım, Kaynaşalım > FK Komik Şeyler

FK Komik Şeyler Gülmek güzeldir.


Hackerların Yaşadıkları...

Gülmek güzeldir.


Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Mart 2024, 07:44   #1
Çevrimiçi
 
Sürmenaj kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Varsayılan Hackerların Yaşadıkları...

Hackerların Yaşadıkları...



"Simdi Sizlere Nasıl iyi bir Hacker olacağınızı Açıklıyorum pür dikkat okuyun Bu yazının Sonunda Bilin ki Siz artık usta bir HackerSiniz.

İlk önce para biriktirin kendinize bir bilgisayar alın Ve babanızın telefonunu kullanın. Arkadaşlarınızdan rica edin bir adet internet accountu { Sifresi } alın: Eve gidin internete bağlanın. Bağlandınız ve artık bir hacker olma yoluna doğru ilk adımınızı attınız.

Tek tek hacker sitelerini gezin. Gezmedik site bırakmayın okuyun okuyun günlerce gezin arkadaşlarınız dışarıda gezerken siz evde makinenizin başında internetin altını üstüne getirin.

Gidin cdler alın programları deneyin hack sitelerinden çektiğiniz programları deneyin. Anneniz yanınıza geldi? Hadi oğlum yat uyu yarın okul var mı diyor? Sakın aldırış etmeyin. İyi bir hacker en geç yatandır. Bunu unutmayın. Devamlı araştırın araştırın. Yemeğinizi makinenizin başında yiyin. Siz bir hacker olacaksınız bunu unutmayın. Belki biraz kilo verebilirsiniz. Sakın pes etmeyin. Pes edenler ancak lamer olurlar. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Siz hacker olacaksınız. Lamer değil.

Evet araştırdınız hack sitelerinden programlar çektiniz hatta bir tane programda virüs çıktı. Makinenizi elinize verdi. Gittiniz 30 dolara halletiniz hiç sorun değil, olur böyle şeyler. Şimdi gidin Irc'ye girin ve ben: Hackerim deyip nuck savaşına girin evet evet başardınız.

Karşınızdakini serverden düşürdünüz. Artık bir hacker oluyorsunuz. Ama o da ne serverden düşen kişinin arkadaşı sizi nuck bombardımanına tutmuş. Ana kart cpu vs diğer kartlar gitti.

Hiç sorun değil. Hemen en yakın teknik servise götürün 200 dolara hallederler. Evet Irc'deki nuck savaşından yenik çıktınız hatta 200 dolarınız gitti. Daha doğrusu babanızın parası gitti. O da size hafiften hafiften sinir olmaya başladı ama kahvede arkadaşlarına ''benim oğlum bilgisayar öğreniyor çok meraklı inşallah bilgisayar mühendisi olur da para kazanıp ileride bize bakar'' diyor o yüzden 200 dolara fazla ses çıkarmadı.

Hemen şimdi yeniden toparlanıyorsunuz boş verin ırc'yi zaten hepsi lamer. Elinde iki üç programla sizin gibi koskoca hackere saldırdılar. Ayıp bir şey değil mi? Siz boş verin onların seviyesine inmeyin ve site hacklemeye başlamak için start alın. Evet unsecure programını buldunuz ve site hacklemek için kolları sıvadınız.

Deniyorsunuz sabahtan akşama kadar site hacklemek istiyrosunuz ama olmuyor çok kötü şeyler dimi şu site şifreleri bir türlü kırılmıyor. Ama sizin mutlaka site hacklemeniz lazım evet hemen ne yapıyorsunuz gidiyorsunuz ve kendinize site alıyorsunuz. Hemde bedava olanlardan bir siteyi gezerken öğrenmiştiniz. Evet aldınız hemen kendinize bir site yapıyorsunuz ve ftp programı ile siteyi uload ediyorsunuz ve hemen irc ye girin gene bir siteden aldığınız reklam programı ile başlıyorsunuz sitenizin reklamını yapmaya ama sizin kim olduğunuzu kimse bilmiyor siteniz baya tuttu.

Günde en az 60 kişi girip çıkıyor 3 gün oldu ve baya iyi bir site ama kimse sitenin yapımcısını bilmiyor ve sizi de normal olarak tanımıyor. Hemen şimdi yeniden site yapma programını açıyorsunuz ve index dosyasını arka planı kapkara yaptıktan sonra kırmızı bir yazı HACKED BY USTAHACKER yazıyorsunuz evet artık siz usta bir hackersınız.

Hemen siteyi upload ediyorsunuz ve siteye girenler ''aman yarabbim site hacklenmiş hackleyen usta hacker'' diyor ve başlıyor herkes arkadaşlarına anlatmaya. Ehehe evet başardınız siz de bir site hackelediniz ve ününüz yayıldı. Olsun kendi siteniz miteniz ama siz bir site hacklediniz. Siz artık usta bir hackersınız.

Tamam artık siz aşama kadettiniz ve artık işiniz var site hacklemekle siz kendinizi ispatladınız. Canınız sıkıldıkça alır bir kaç site hackler hackler durursunuz ününüze ün katarsınız. Ve artık siz aştınız. Artık sizi site hacklemek tatmin etmiyor ne yapmalısınız hemen kredi kartları şifresi yürütmeye başlamalısınız. Sitelerde hemen hepsi kredi kartı ile yemek veriyor elbise veriyor film izlettiriyor oyun oynattırıyor. Siz niye para veresiniz değil mi bunlara. Alemin kerizi siz misiniz. Ne yapacaksınız hemen başka saf temiz dürüst sizin için keriz olan kredi kartı ile internetten alışveriş yapan sazanların kredi kartı bilgilerini ele geçireceksiniz. Siz bir hackersınız ve bu hak siz de var. Size nasıl olsa kimse hesap soramaz neden çünkü siz bir hackersınız.

Neyse siz artık usta bir hackersınız ve kredi kartlarının hesap numaralarını öğrenmeye geldi iş artık. Gece gündüz çalıştınız ve bir kredi kartı hesap numarası buldunuz. Çok şahane artık internet üzerinden bedava alışveriş yapaabilecek hatta Amerika'dan kendinize pizza dahi ısmarlayabileceksiniz. Evet denediniz o da ne kredi kartının süresi bitmiş çok kötü talihsiz bir durum. Üzülüyorsunuz ama sakın üzülmeyin pes etmek yok devam ediyorsunuz ve evet gerçek bir kredi kartı yakaladınız ve daha süresi bile bitmemiş. Süper bir olay. Girdiğiniz alışveriş sitesi çok acemice tasarlanmış ve siz de anladınız acemi site yapımcıları müşterilerinin kredi kartlarını bir html dosyasında saklıyormuş meğerse siz de uzantısını denediniz ve oldu. Bütün kredi kartları numaralarını aldınız. Siz resmen bir hazine buldunuz. Evet hemen başlıyorsunuz o alışveriş sitesi benim şu gazino sitesi senin şu paralı film sitesi benim gezmeye evet oradan 3 gün geçti baya yoruldunuz.

Gene akşam oldu ve siz makinenizin başındasınız. Daha kullanmadığınız kredi kartlar var onları da kullanmak istiyorsunuz kullanın kullanın siz bir hackersınız sizden kimse hesap sormaz. Evet şimdi girdiniz gene oyun sitelerine oynamayın yeter artık şu gazino sitelerinde oyun oynamayı bak kazanamıyorsunuz işte. Bitirdiniz sahte 79 kredi kartını bu sitelerde. Kaldı şunun şurasında 60 - 70 kredi kartınız. Evet çevirdiniz ruleti geliyor kırmızı. Yok gelmedi gene siyah geldi olsun. Arkana bak bu arada baban yanına geldi. ''seni çağırıyorlar olum git şu kapıya bak''diyor. Siz de ''aman baba gelmeyeceğim söyle şu an bilgisayar başındayım. Görüyorsun bilgisayar bilgimi geliştiriyorum. Ama babanız. ''Oğlum sen git bak seni çağırıyorlar'' diyor siz de oflaya puflaya gidiyorsunuz ve kapıyı açıp ''buyurun ben ne istediniz diyorsunuz'' der demez sizi hemen 4 - 5 tane sivil baya yapılı kişiler karga tulumba tutuyorlar. Siz ''ne oluyor yaa imdaat akşam vakti adam kaçırıyorlar'' diye bağırıyorsunuz. Ama nafile adamlar hemen babanıza ve diğer mahalle sakinlerine polis kimliklerini gösteriyorlar. Kimse bir şey yapamıyor ve siz karakola götürülüyorsunuz. Evet çok kötü bir son sizi bulmuşlar tabii tabii gene hata bizde size internette gezerken ıp numarasını saklayarak gezmesini öğretmemiz lazımdı.

Neyse olsun iyi bir hacker ara sıra 4 -5 sene yatandır. Ama sizin babanız arabayı eve damı sattı ve sizi ancak 1 sene yatırdı fazla cezadan kurtardı. Cezanız bitti geçmiş olsun. Siz yeni kiralık evinize gidiyorsunuz. Ve makinenizin başına geçmek istiyorsunuz ama nafile babanız sizi kurtarmak için bilgisayarı da satmak zorunda kaldı. Olsun siz iyi bir hackersınız ve yeniden çalışır para kazanıp bilgisayar alırsınız. Brabo size aradan 6 ay geçmeden kendinize bir bilgisayar aldınız helal olsun siz çalışkan bir hackersınız. Bu arada haberiniz olsun babanız sizi kurtardı ama en az 20 tane kredi kartını kullandığınız adamın borçlarını ödeyemedi. Adamlar sizi dayısı eniştesi çoluğu çocuğu hepsi arıyormuş. Size en iyi önerebileceğimiz bir yer var gidin seyahat acentalarıne hemen acil kendinize ABD Newyork Iline uçak bileti alın valla güzel bir şehir tavsiye ederim. Hem Amerika'yı da görmüş olursunuz. İsterseniz deneyin de görün.


Not: Konu geyiğine açılmıştır.

 
  

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
hackerların, yaşadıkları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 11:12.

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumKalbi, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır.

ForumKalbi.Com; 5651 sayılı kanun uyarınca yer sağlayıcı niteliğini haiz bir genel forum sitesidir. Sitemizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresi ve sair kişisel verileri işlenmekte; yetkili merci tarafından müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir içerik paylaşımının olduğunu düşündüğünüz mesaj, konu ya da görseli içeren forum gönderilerini; İLETİŞİM bağlantısındaki formu doldurarak iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.