Forum Logo  

Geri Git   ForumKalbi.Com > Güncel > Türkiye'den Güncel Haberler > Bilim ve Teknoloji Haberleri

Bilim ve Teknoloji Haberleri Bilim ve teknolojiden güncel haberleri..


Apple Vision Pro'nun Ön Siparişlerde Ne Kadar Sattığı Belli Oldu: Stoklar Tükendi!

Bilim ve teknolojiden güncel haberleri..


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 23 Ocak 2024, 13:15   #1
Çevrimiçi
Huysuz Ve Tatlı Adam
 
Arthur kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Varsayılan Apple Vision Pro'nun Ön Siparişlerde Ne Kadar Sattığı Belli Oldu: Stoklar Tükendi!

Apple Vision Pro'nun Ön Siparişlerde Ne Kadar Sattığı Belli Oldu: Stoklar Tükendi!



Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın ön sipariş döneminde 160 bin ila 180 bin Vision Pro sattığını açıkladı. Ancak talebin düşebileceğini de ekledi.
Apple’ın yeni karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro, 19 Ocak 2024 günü ABD’de resmen ön siparişe açıldı. En ucuzu 3.499 dolardan satılan cihaz, beklendiği gibi müşterilerden büyük ilgi gördü ve teslimat sürelerinin gecikeceğine dair bilgiler gelmeye başladı.

Peki şu geçen üç günde kaç adet Apple Vision Pro satıldı? Bu sorunun cevabı, ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo’dan geldi.

160-180 bin arasında Apple Vision Pro satıldı, ön sipariş stokları tükendi
Kuo’nun Medium üzerinden yaptığı paylaşıma göre Apple, geride bıraktığımız hafta sonunda 160 bin ila 180 bin arasında Apple Vision Pro başlığı sattı. Ayrıca, ön sipariş stoklarının kısa sürede tükendiği de belirtildi. Kuo, bu nedenle tüm teslimatların 5 ila 7 hafta kadar sürebileceğini de ekledi.

Bunun pek şaşırtıcı olmadığını söylemek gerek. Hele de yepyeni bir Apple ürünü olması durumu çok daha normal hâle getiriyor. Her yıl iPhone çıktığında da ön sipariş stokları hızlıca tükeniyordu. Örneğin iPhone 15 Pro Max’in ön siparişleri sadece 1 saatte dolmuştu.

Kuo, ayrıca 500 bin Vision Pro satışının bu yıl içinde zorlayıcı olmayacağını düşündüğünü ekledi. Ancak, 48 saat boyunca teslimat günleriyle ilgili herhangi bir değişiklik yaşanmadı. Bu da ürünü bekleyen teknoloji meraklıları satın aldıktan sonra talebin düşmüş olabileceğini gösterdi. Kuo, çok yeni ve belli bir kesime hitap eden bir ürün olmasından dolayı talebin yüksek kalıp kalmayacağının önemli bir soru olduğunu da ekledi. Yani sürekli böyle yüksek talep görme ihtimalimiz ihtimali düşük.

Apple Vision Pro, 2 Şubat’ta Apple mağazalarında yerini almaya başlayacak. Müşterilerin başlığı o zaman satın alıp alamayacağını göreceğiz.

 
 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
apple, belli, kadar, oldu, pronun, sattığı, siparişlerde, stoklar, tükendi, vision


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 13:56.

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumKalbi, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır.

ForumKalbi.Com; 5651 sayılı kanun uyarınca yer sağlayıcı niteliğini haiz bir genel forum sitesidir. Sitemizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresi ve sair kişisel verileri işlenmekte; yetkili merci tarafından müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir içerik paylaşımının olduğunu düşündüğünüz mesaj, konu ya da görseli içeren forum gönderilerini; İLETİŞİM bağlantısındaki formu doldurarak iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.