Forum Logo  

Geri Git   ForumKalbi.Com > Parapsikoloji & Kişisel Gelişim > Astroloji > Koç Burcu

Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan'da doğan Koç Burcu'nun özellikleri, Koç Burcu erkeği, kadını, yükseleni ve özellikleri hakkında tüm bilgiler..


Hangi Burç Nasıl Flört Eder?

21 Mart - 20 Nisan'da doğan Koç Burcu'nun özellikleri, Koç Burcu erkeği, kadını, yükseleni ve özellikleri hakkında tüm bilgiler..


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 11 Ocak 2024, 00:53   #1
Çevrimiçi
WoodStock 🤘☮
 
Leydihan kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Yeni2 Hangi Burç Nasıl Flört Eder?

Hangi Burç Nasıl Flört Eder?

Flört evresi hem çok stresli hem de çok eğlenceli evrelerden biridir bir ilişki için. Bu süreçte kimi burç oldukça iyiyken kimi burç da zorlanıyor olabilir..
Koç
Koç burçları hırslı yapıları ve kendilerine olan güvenleriyle bilinirler. Bu durumu flört aşamasında olduğu kişilerde de görmek isterler ve ona göre hareket ederler. Bu aşamada tatlı atışmalardan hoşlanır ve ilgi görmeyi severler.


Boğa
Boğa burçları ilişki içerisine girmeye başladıklarında duygusallıkları ortaya çıkar. Romantik tavırlar görürseniz hiç şaşırmayın. Kişisel özellikleri bakımından ağırbaşlı bir yapıya sahip olan Boğa burçları ilişkilerinde de emin adımlarla ilerlemeyi tercih ederler.



İkizler
İkizler burçları her ne kadar tutarlı olmayan ruh halleriyle bilinseler de iletişimleri çok kuvvetlidir ve mizah duyguları gelişmiştir. Flört döneminde tam olarak eğlenmek için en ideal burçlardan biri olan İkizler burçları, kelime şakalarıyla sizi güldürmeyi iyi bilirler.


Yengeç
Yengeç burçlarının flört döneminde en önem verdikleri şeylerden biri kuşkusuz güvendir. Onlar bu dönemde partnerlerinden mümkün olduğunca emin olmaya ve biraz da onların geçmişlerine ilgi göstermeye çalışırlar. Bu durum kimi zaman fazlaca sahiplenme duygusu duymalarına neden olabilir.


Aslan
Tıpkı Koç burçları gibi özgüven deyince de akla Aslan burçları gelir. Keyifli yapıları sayesinde flörtlerine güzel bir süreç yaşatırlar. Bunun yanında flört etmeyi en fazla seven burçlardan biri olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz. İlgi görmeyi çok sevdiklerinden sizi de iyi hissettirmeye çalışmaları en iyi özelliklerindendir.


Başak
Başak burçları genel olarak olaylara temkinli ve dikkatli yanaştıklarından bu durum flörtlerinde de geçerliliğini korur. Onlar karşılarındaki kişiye daime tam bir güven duymak isterler ve ancak böyle hayatlarına alırlar. Bu sebeple ilk başlarda size biraz mesafeli yaklaşmalarını yadırgamamak gerekir.


Terazi
Emin olun Terazi burcu biri sizden hoşlanıyorsa bunu hissettirmekten hiç çekinmez. İlk zamanlarda bunu fark etmeseniz de zamanla duygularını romantik jestlerle beli etmeye ve size değer verdiğini göstermekle devam eder bu süreç.


Akrep
Gizemli tavırlarıyla merak edilen bir yapıya sahip olan Akrepler, flört için yaratılmışlardır. İstemeden bile bakışlarıyla sizi etkileyebilir ve gizliden gizliye flört edebilirler. Akrep burçlarıyla olan flörtlerinizde merak ve tutku her zaman yüksek olacaktır.


Yay
"Eğlence" deyince akla Yay burçları gelir. Hayat enerjileri ve şakalarıyla sizi eğlendirirken yaptığı kelime şakalarıyla sizin aklınızı başınızdan alabilirler. Bir Yay burcuyla flört ediyorsanız eğlenmeye ve maceraya hazır olun!


Oğlak
Oğlak burçları daima inandıkları ilişkilere başlangıç yaparlar. Öylesine bir ilişki içine girmekten uzak olan Oğlak burçları için havalı olmak doğuştan gelir. Onlar için flört dönemi dahi ciddiye aldıkları ve karşısındakine bu ilişki içerisinde olmayı istediğini hissettirdikleri bir zaman dilimi olur.




Kova
Kova burçlarının en önemli özelliklerinden biri iletişim yetenekleridir. Keyifli sohbetleriyle sizi kendilerine çekebilirler ve keyif aldıkları konulara sizi de dahil etmeyi severler. Bu dönemde kimi zaman belirsiz tavırları olsa da konuşarak halledemeyeceğiniz durumlar olmayacaktır.



Balık
Balık burçları karşısındaki kişiyi üzmekten ve flört döneminin kötü sonlanmasından korkarlar. Oldukça hayalperest olduklarından dolayı ilişkinin geleceğini düşünmeye şimdiden başlarlar ve duygularını istemsiz bir şekilde belli ederler.




[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

__________________

 
 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, eder, flört, hangi, nasıl


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 13:20.

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumKalbi, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır.

ForumKalbi.Com; 5651 sayılı kanun uyarınca yer sağlayıcı niteliğini haiz bir genel forum sitesidir. Sitemizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresi ve sair kişisel verileri işlenmekte; yetkili merci tarafından müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir içerik paylaşımının olduğunu düşündüğünüz mesaj, konu ya da görseli içeren forum gönderilerini; İLETİŞİM bağlantısındaki formu doldurarak iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.