Forum Logo  

Geri Git   ForumKalbi.Com > Bilim ve Teknoloji > Elektrik & Elektronik > Android ve Iphone

Android ve Iphone Akıllı telefon yazılımı android ve apple hakkında tüm bilgiler...


iPhone 16 Pro'nun "Stres Çarkı" Gibi Görünen Muhtemel Kamera Tasarımı Ortaya Çıktı

Akıllı telefon yazılımı android ve apple hakkında tüm bilgiler...


Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Şubat 2024, 14:08   #1
Çevrimiçi
Huysuz Ve Tatlı Adam
 
Arthur kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Varsayılan iPhone 16 Pro'nun "Stres Çarkı" Gibi Görünen Muhtemel Kamera Tasarımı Ortaya Çıktı

iPhone 16 Pro'nun "Stres Çarkı" Gibi Görünen Muhtemel Kamera Tasarımı Ortaya Çıktı

iPhone 16 Pro ile iPhone 16 Pro Max ile ilgili dikkat çeken iddialar paylaşıldı ve muhtemel kamera tasarımları ortaya çıktı. Ayrıca yeni renk seçenekleri de sızdırılmış durumda.
ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın yaklaşmakta olan iPhone 16 serisi telefonları, hemen her gün yeni bir iddia ile gündeme geliyor. Bugünse iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max ile ilgili bazı sızıntılar var. Gelen haberler, bu telefonların yeni renk seçeneklerini ve kamera tasarımlarını gözler önüne seriyor.

Apple, iPhone 16 serisinde kamera kurulumlarında değişiklik yapacak gibi görünüyor. Daha önce sızdırılan bilgiler, iPhone 16 ile iPhone 16 Plus'ta dikey hizalanmış kamera kurulumu olacağını gözler önüne serdi. iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max için gelen haberlerse yeni telefonların, üçlü kamera kurulumlarının tek bir çıkıntı içine alınacağını gözler önüne seriyor.

iPhone 16 Pro'nun kamera tasarımı böyle görünebilir:



Eğer gelen bilgiler doğruysa iPhone 16 Pro ile iPhone 16 Pro Max, "stres çarkı"na benzer bir tasarıma sahip olacak. Tabii sızıntının gerçek olmama olasılığını da atlamayalım. Daha güvenilir kaynaklardan gelecek bilgilere ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz.

Gelelim renk seçeneklerine



iPhone 16 serisine kafayı takan bir sızıntı kaynağı hâline gelen Majin Bu, yaklaşmakta olan telefonların renk seçenekleriyle ilgili de konuştu. Yapılan açıklamaya göre iPhone 16 Pro ile iPhone 16 Pro Max, iki yeni renk seçeneğine sahip olacak. Bu renkler, "çöl titanyum" ve "titanyum gri" olarak karşımıza çıkacak.

Yukarıdaki görüntü, çöl titanyum renginin iPhone 14 Pro'daki altın rengine benzer bir tonda olacağını gözler önüne seriyor. Titanyum gri renk ise iPhone 6 serisinin uzay grisi rengini andırıyor. Bakalım bunca sızıntı sonunda iPhone 16 Pro, gerçek anlamda neler vadedecek...

 
  

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
Çıktı, gibi, görünen, iphone, kamera, muhtemel, ortaya, pronun, stres Çarkı, tasarımı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 01:11.

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumKalbi, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır.

ForumKalbi.Com; 5651 sayılı kanun uyarınca yer sağlayıcı niteliğini haiz bir genel forum sitesidir. Sitemizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresi ve sair kişisel verileri işlenmekte; yetkili merci tarafından müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir içerik paylaşımının olduğunu düşündüğünüz mesaj, konu ya da görseli içeren forum gönderilerini; İLETİŞİM bağlantısındaki formu doldurarak iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.