Konu: Leydihan
Tekil mesaj gösterimi
Alt 31 Aralık 2023, 00:08   #10
Çevrimiçi
WoodStock 🤘☮
 
Leydihan kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Varsayılan Yanıt: Leydihan

Alıntı:
Estrella kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Zamanında az da olsa laf dalaşımız olmuştu, onuda başkasından kaynaklandığını bildiğim için çokta takmıyorum. insanlar başkalarının yalan dolan anlatımlarıyla birini tanıyamaz. Şuan birebir tanıdığım için, iyi birisi olduğunu biliyorum. (:
Şimdi şöyle söyleyim; seninle onun arasında yaşanılanların benzeri benim daha önce bulunduğum bir forumda bizzat yaşadığım bazı olaylar gibiydi, ve bunları yazdığımda öyle düşünmüş olabilirsin. Aksine bana hiçbir şekilde seninle ilgili foruma bir şey yazmama izin vermezdi, gerçeklerin ortaya çıkmasından korktuğunu da zamanla anladım. Forumdan çevresine hakaret ettirdiği tek kişi benim şu anda..

Normalde ben de kimsenin lafına bakarak insanları değerlendirmem. Ancak kendisini masum gibi tanıtıp iftira gibi gösterdiği, üzülüp ağladığını dile getirdiği ve sahte loglarla inandırıcılığını sağladığı için aldanmıştım.. Kendimi insan sarrafı sanıyordum. Şu hayatta yanıldığım sadece bir kişi vardı, iki oldu. Meğerse ben sinsi insanlardan en büyük kazığı yediğim için yanılıyormuşum.

Burada samimiyetimizi görünce nankör diyor biliyorum. O bütün düşmanlarımızı çevresine toplayacak, bizim konuşmamıza izin vermeyecek. o istiyor ki millet ona kanalize olsun.

--

Sen bunları bile bile burada bana yardımcı oluyorsun bu nankör bir hayırlı olsuna bile gelmedi, kim iyi kim kötü bugünler de daha iyi anlıyorum.

Her şey için teşekkürler, asil kadınsın.


__________________