Forum Logo  

Geri Git   ForumKalbi.Com > Kadın ve Erkeğin Dünyası > Moda > Kadın Modası

Kadın Modası Kadınların, ne giyebilirim? Ne alsam? derdine son..


Bahar Aylarında Ne Giyilir?

Kadınların, ne giyebilirim? Ne alsam? derdine son..


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 2 Post By Leydihan

  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Nisan 2024, 02:13   #1
Çevrimiçi
WoodStock 🤘☮
 
Leydihan kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Soru2 Bahar Aylarında Ne Giyilir?

Bahar Aylarında Ne Giyilir?

Havaların bir çok sıcak bir serin geçtiği bugünlerde trendlere uygun önerilerimizle zamansız kombinler oluşturabilirsiniz...
Kat kat
Bahar aylarında havanın ne zaman üşüteceği ve ne zaman ısıtacağı her zaman belli olmadığı için kıyafet tercihleri yaparken kat kat giyinmeye özen gösterin. Bazen bir gömlek tek başına yeterli olabilirken kimi zaman üstüne kazak giymeniz gerekebilir. Böyle kombinler yaparken yeniden trend olan kazakları bele veya omza bağlama modasından yararlanabilirsiniz.


Zamansız
Bizim bahar deyince aklımıza gelen en basit ve şık kombinlerden biri beyaz tişört ve kot pantolon kombinleri oluyor. Topuklu ayakkabıdan spor ayakkabıya, kovboy çizmeden babetlere kadar uyum gösterebilen bir kombin. Aynı zamanda gideceğiniz yere göre şık bir ceketle veya salaş bir hırkayla da kombininizi tamamlayabilirsiniz.


Yeşil
Bizce yeşilin bütün tonları bahar aylarına çok yakışıyor. Tonlarına göre benzer veya kontrast tonlarıyla, zıt bir renkle veya aynı tonda bir parçayla; kısacası hemen her renkle uyum sağlamaya açık bir renk olmasından dolayı biz spor da olsa klasik de olsa kombinlerinizde yer vermeniz gerektiğine inanıyoruz.


Kapsül gardırop
İş yerine giderken kombin yaparken zorlanıyorsanız muhtemelen bunun sebebi belli olmayan hava sıcaklıkları ve mevsim geçişlerinde giyecek kıyafetlerimizin daha az oluşudur. Bunun için yapmanız gereken şey ne çok kalın ne de çok ince kumaşlardan birkaç temel parça elde etmek. Bunun için gömlek ve etek seçimlerinizde diğer parçalara göre daha dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü çok kışlık veya yazlık görünüme kaçabilirsiniz.


Uzun etek-Kazak
Bizim bahar aylarında yapmayı ve görmeyi en sevdiğimiz kombinlerden biri de uzun etek ve kazak kombinleri. Pileli veya pileli olmayan herhangi bir uzun eteğinizle daha kalın kumaştan bir kazak tercih ederek hem havaların ısındığını da hem de ara bir dönemde olduğunuzu gösterirken şıklığı yakalayabilirsiniz.




Uzun elbise-Salaş hırka
Uzun elbiseler ve salaş hırkalar... Yine en sevdiğimiz kombinler arasında yerini alıyor. Yaz akşamlarını anımsatan bu kombinler bahar aylarında gündüz saatlerinde rahatlıkla tercih edilebilirler. Sizi ne çok fazla kışlık moda sokacak ne de yazın geldiğini düşündürterek gün sonunda üşümenizi sağlayacak bir kir kombin önerisi.


Takımlarda pastel tonlar
Takımlarda pastel tonların öne çıkacağını söylemiştik. Havaların hafif ısınmasıyla birlikte bu ve benzer renkteki takımları kullanıp etrafınızda da görmeye başlayabilirsiniz. Birlikte ya da başka bir pastel tonlu parçayla kombinlediğinizde iş yerinde de dışında da havayla uyumlu ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.



Polo yaka şıklığı
Bu aylarda şık ve daha klasik kombinler oluştururken polo yaka üstlerden yararlanabilirsiniz. Hem kazak formunda olmaları hem de kısa kollu olmaları sizin için onları favori parçanız yapabilir. Kot pantolondan kumaş pantolonlara kadar birçok alternatifi bulunabilen parçayla kombinlediğinizde her ortama ve sıcaklığa ayak uydurabilirsiniz.



Bermuda şort
Son olarak bizce bermuda ve ona yakın modeldeki şortlar bahar aylarının vazgeçilmezlerinden. Tek başına üstüne giyeceğiniz bir parçayla veya şık ceketlerle kombinlemeye oldukça açık olan bu parça, geçiş mevsiminde olduğunuzu hatırlatır nitelikte.




[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]


Sürmenaj ve Sude bunu beğendi.
__________________

 
Alt 18 Nisan 2024, 20:11   #2
Çevrimiçi
 
Sürmenaj kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Varsayılan Yanıt: Bahar Aylarında Ne Giyilir?

Hepsi çok şık bayıldım

 
  

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aylarında, bahar, giyilir


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 11:46.

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumKalbi, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır.

ForumKalbi.Com; 5651 sayılı kanun uyarınca yer sağlayıcı niteliğini haiz bir genel forum sitesidir. Sitemizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresi ve sair kişisel verileri işlenmekte; yetkili merci tarafından müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir içerik paylaşımının olduğunu düşündüğünüz mesaj, konu ya da görseli içeren forum gönderilerini; İLETİŞİM bağlantısındaki formu doldurarak iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.