![]() |
Olimpiyat Oyunlarında İlk Üç Dereceye Giren Takımda Sporcuyum. Erteleme Hakkım Var mıdır?
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Askeralma Yönetmeliği’nin 57’nci madde 1’inci fıkra a bendi gereğince son bir yıl içinde yapılan Olimpiyat Oyunları, Dünya veya Avrupa Şampiyonaları ile Uluslararası Müsabakalarda ilk üç dereceye giren sporcular ile bu dereceleri alan takımların kadrolarında yer alan sporcular; aktif spor hayatı devam ettikleri sürece askere sevkleri, müsabaka tarihinden önce yoklama kaçağı veya bakaya durumunda olmamaları şartıyla teklif tarihinden itibaren birer yıllık sürelerle 35 yaşını doldurdukları yılın sonuna kadar ertelenebilmektedir. |
| Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 14:09. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions Inc.
Navbar with Avatar by Motorradforum