Forum Logo  

Geri Git   ForumKalbi.Com > Görsel ve İşitsel Sanat Yapıtları > Sinema > Sinema Enleri

Sinema Enleri En beğendiğiniz ölmeden önce izlemeniz gereken tüm film bilgilerini burada bulabilirsiniz.


Bayramda Evde Sinema Keyfi

En beğendiğiniz ölmeden önce izlemeniz gereken tüm film bilgilerini burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Leydihan
  • 1 Post By Sürmenaj

  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Nisan 2024, 04:05   #1
Çevrimiçi
WoodStock 🤘☮
 
Leydihan kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
el Bayramda Evde Sinema Keyfi

Bayramda Evde Sinema Keyfi

Bayram boyunca izleyebileceğiniz birbirinden keyifli filmler...

101 Dalmaçyalı
101 dalmaçyalı Patch'in Londra macerası ile klasikler arasında. Denizde kaybolan Patch , diğer köpeklerin arasında tutunmaya çalışır ve tek hayali Thunderbolt TV starı gibi harika bir köpek olmaktır. Patch kaza ile ailesinden ayrı düşer ve bu esnada kahramanı ile tanışma fırsatı yakalar ve kendini onun sağkolu olarak bulur. Bu arada Cruella ise yeni bir ressamın siyah noktalı resimlerini keşfeder ve onun sanatının vazgeçilmez bir müşterisi olur. İlham vermek amacı ile bütün dalmaçyalı yavruları kaçıracaktır...


Arkadaşım Tilki
Fransa'nın doğusundaki dağların eteklerinde bir köy evinde 10 yaşlarında küçük bir kız yaşamaktadır. Sonbaharda bir gün, ormanın içinden bisikletiyle okula doğru giderken yavru bir tilkiyle karşılaşır. İnsanlara alışık olmayan tilki, küçük kızdan kaçar. Ancak küçük kız tilkiyi tekrar görmek için güçlü bir istek duyar.



Ashes and Snow
Kanadalı fotoğrafçı Gregory Colbert'in 14 yıl boyunca Mısır, Myanmar, Tonga, Sri Lanka, Namibia, Kenya, Antarctica gibi yerlerde görsel kareler toplayarak oluşturduğu belgeseli kesinlikle izlenilmesi gerekenler arasında. İnsan ve doğa arasındaki ilişkiyi şiirsel bir sadelikle anlatan belgesel huzur verici atmosferiyle insanın özünü sorulamasına neden oluyor.



Şarküteri
Filmde bir savaş sonrası Fransa'da bir apartmanda yaşayan garip insanların yaşantıları konu edilmektedir. Apartmanın alt katında, sahibi de bu apartmanda yaşayan bir kasap bulunmaktadır. Bu apartmana günün birinde genç bir adam gelir. Bu genç adam kasabın kızına aşık olur. Ve olaylar birbirini takip eder.



Özgür Willy
3 tonluk bir dost olur mu? Olur... Küçük bir çocuk ve bir balinanın dostluğunu anlatan film içinizi ısıtacak...



Hachiko Bir Köpeğin Hikayesi
Gerçek bir dostluk hikayesini anlatan film unutulmaz filmler arasında çoktan yerini aldı. Dokunaklı, duygusal ve insan hayvan arasındaki ilişkiyi en iyi anlatan filmlerden birisi...


İmparator Penguen
Küçük adımları ile sert kar fırtınasının acımasızlığına karşı, buzun uçsuz bucaksız dolambaçlı yollarında yaşam mücadelsi veren penguenlerin günlük hayatlarına dahil olacağınız bol ödüllü belgeseli kaçırmayın...




Kutup Macerası
Gerçek bir hikayeye dayanan filmde, Jerry Shepard kutuplarda bir araştırma bölgesinde bilim insanlarına rehberlik yapmaktadır. Sekiz köpeğiyle birlikte hayatının büyük bir kısmını burada geçiren Jerry'nin tek ailesi onlardır. Bölgeye büyük bir fırtınanın yaklaştığı haberinin gelmesiyle bölgeyi boşaltırlar ancak uçakta köpeklere yer kalmamıştır. Hikaye köpekler ve Jerry arasındaki ilişkiyi anlatıyor.



Komşum Totoro
Anneleri hastayken bir köye çekilen Satsuki ile kız kardeşi, orman yaratığı Totorolarla tanışıp bambaşka bir maceraya sürüklenecektir. Şehrin telaşından uzakta, ruhların ve sihrin gizemli yerini ve Totoro orman yaratıklarının arkadaşlığını keşfederek maceraya doğru sürüklenirler.


The Bear
Annesini kaybeden yavru ayı Youk'u yaşamının anlatıldığı belgesel film katıldığı birçok festivalden ödülle döndü. Yeryer iç burkan hikaye izledikçe insanı içine hapseden bir büyüye sahip...


[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Sürmenaj bunu beğendi.
__________________

 
Alt 17 Nisan 2024, 23:58   #2
Çevrimiçi
 
Sürmenaj kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Varsayılan Yanıt: Bayramda Evde Sinema Keyfi

Şarküteri'yi çok merak ediyorum.
Listeden, Hachiko, kutup macerası, komşum totoro'yu izledim.

Leydihan bunu beğendi.
 
  

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bayramda, evde, keyfi, sinema


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 23:44.

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumKalbi, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır.

ForumKalbi.Com; 5651 sayılı kanun uyarınca yer sağlayıcı niteliğini haiz bir genel forum sitesidir. Sitemizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresi ve sair kişisel verileri işlenmekte; yetkili merci tarafından müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir içerik paylaşımının olduğunu düşündüğünüz mesaj, konu ya da görseli içeren forum gönderilerini; İLETİŞİM bağlantısındaki formu doldurarak iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.