Forum Logo  

Geri Git   ForumKalbi.Com > Parapsikoloji & Kişisel Gelişim > Tarot & Fal > Numeroloji

Numeroloji Numeroloji uzmanları, insanların isimleri ve doğum tarihleri gibi sayıları inceleyerek kişilerin kişilikleri, yetenekleri, zayıflıkları ve gelecekteki olası olayları hakkında bilgi edinmeye çalışırlar.


12.12 Tarihinin Anlamı Nedir?

Numeroloji uzmanları, insanların isimleri ve doğum tarihleri gibi sayıları inceleyerek kişilerin kişilikleri, yetenekleri, zayıflıkları ve gelecekteki olası olayları hakkında bilgi edinmeye çalışırlar.


Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Ocak 2024, 00:47   #1
Çevrimiçi
WoodStock 🤘☮
 
Leydihan kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
soru 12.12 Tarihinin Anlamı Nedir?

12.12 Tarihinin Anlamı Nedir?

Özel bir tarih olan 12.12'yi tüm detayları ile ele aldık. Numerolojide 12.12'nin anlamı nedir?
Her sayı, sayılarla ilgili olmayan daha yüksek bir anlam taşıyan titreşimsel bir enerjiye veya frekansa sahiptir. Melek sayıları, evren sizinle sevgiyle iletişim kurduğunda ortaya çıkar. Melek numaralarınız dikkatinizi çekmek ve sizi hayatınızın amacına yönlendirmek için oradalar. Melek numaralarını saatlerde, takvimlerde, telefon numaralarında, plakalarda, kimlik numaralarında ve hatta normalde bir numaranın hiç görülemeyeceği kumaşlardaki desenlerde bile görebilirsiniz. Bu, Evrenin size bir şeyler anlatmaya çalıştığının büyük bir göstergesidir.

Kendinize neden sürekli 12:12 saatini veya 1212 dizisini gördüğünüzü soruyorsanız, bu makale size rehberlik edebilir. 1212'yi her yerde gördüğünüzde ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olabilir.

12.12 numarası anlamı nedir?

212 sayısı, en sık görülen melek sayılarından biridir, anlamı ve mesajı güçlüdür. Bu, güçlü bir sayı ve yalnızca kendi düşüncelerinizi hayata olumlu bir yaklaşıma doğru yönlendirerek, yaşamınızın yolunu belirleme konusunda büyük bir güce sahip olduğunuzun güçlü bir hatırlatıcısıdır. 1212'yi görmeye devam ederseniz, daha iyi şeylerin geldiği ve onlar için hazır olduğunuz anlamına gelir.

Sadece kendinize ve kendi gücünüze güvenmeniz gerekir. 1212 sayısı aynı zamanda size olumlu bir ruh hali içinde olmanızı hatırlatmak için orada; "Durma. Vazgeçme. Devam et" diyen kafanızdaki küçük cesaretlendirmedir. 1212'nin bir başka anlamı da, yeni bir şeye başlamak için konfor alanınızın dışına çıkmanızı istemesidir. Bir gün yapacağını söyleyip durduğun o şey için harekete geçmeni söylüyor.

Tekrarlayan sayı, kendinize cesaret ve inanç sahibi olmanızı ve hedeflerinize ulaşmanızı istiyor. İçinizdeki dürüst gerçekleri hizalamaya ve onları gerçeğe dönüştürmeye yardımcı olmak için harekete geçme yönünde sizi dürtüyor. Ayrıca 1111'in yaptığı gibi güçlü tezahür güçlerine sahiptir.

Numerolojide 12.12'nin anlamı nedir?

1212 sayısı, 1 ve 2'nin titreşim enerjilerini birleştirir, ancak iki katına çıkar. Yani 1 + 2 + 1 + 2'dir. Bu sayılar çok önemli yönleri simgelemektedir. 1 sayısı, düşüncelerinizin gücünü elinde tutar ve en büyük arzularınız tezahür etme yeteneğine sahiptir. Aynı zamanda Tanrı'yı temsil eden pozitif bir sayıdır. Ancak 2 sayısı, kendiniz ile işbirliği yapma, faydalı ve anlamlı ilişkiler kurma dürtüsünü bulduğunuz yönünü tutar.

Ayrıca, Yaşam Yolu Numarası 2, birliği ve uyumu sembolize eder. Bu nedenle 1212 sayısı, size refah getirmenize yardımcı olacak anlamlı ilişkiler kurmanız için sizi zorluyor: Sevgi dolu durumlar ve güçlü, sağlıklı bir aile. 1212'nin 6 rakamına (1 + 2 + 1 + 2 = 6) sadeleşmesi, bu sayının hayatınızdaki gücüne yalnızca güç katar. Hayatınızda 6 rakamına sahip olduğunuzda, çevrenizdeki insanlara karşı güçlü bir sevgi ve şefkat bulacaksınız.

Numerolojide 6 rakamı, 1212 sayısının tekrar eden 1 ve 2 rakamlarından öğrendiklerimizi doğrulayarak, sevgiyi, ev hayatını ve ailenin refahını, ailenin beslenmesini ve ailenin kendisini temsil eder. 6 Numaralı Yaşam Yolu aynı zamanda numerolojinin annesi ve besleyicisidir. Bu sayı, bir ev ve aile yaratmak ve onlara bakmakla ilgilidir. Yani, 1212 sayısını gördüğünüzde bunu aklınızda bulundurun.

1212'de gizlenmiş çok önemli üç melek sayısı daha vardır: 12, 121 ve 212 sayıları. 121 sayısı, duygularınız, inançlarınız ve düşüncelerinizde tezahür ederken, pozitif kalmanız, inancınızı sürdürmeniz, meleklerinize ve evrensel enerjilere güvenmeniz için bir mesajdır. 212 sayısı da 1212'de görünür. 212, 2 ve 1 olmak üzere, yukarıda bahsedilene çok benzer. Bununla birlikte, 212 aynı zamanda güçlü liderlik becerilerine sahip ve başarıya odaklı kişiler için de yankılanır.

Bir melek sayısı olarak 212, ilişkiler ve aşk için de harika bir işarettir. 212'nin başarı yönleri ile 1212 sayısı, gerçek hayallerinizi yaşamak için konfor alanınızdan çıkmanız gereken itici güç olabilir. Aynı zamanda 12 sayısını içerir, bu da ilahi yaşam amacınıza ve ayrıca ruh görevinize odaklanmanız gerektiği anlamına gelir. Sayının ikiye katlanması ona vurgu yapar.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

__________________

 
  

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
1212, anlamı, nedir, tarihinin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 09:08.

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumKalbi, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır.

ForumKalbi.Com; 5651 sayılı kanun uyarınca yer sağlayıcı niteliğini haiz bir genel forum sitesidir. Sitemizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresi ve sair kişisel verileri işlenmekte; yetkili merci tarafından müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir içerik paylaşımının olduğunu düşündüğünüz mesaj, konu ya da görseli içeren forum gönderilerini; İLETİŞİM bağlantısındaki formu doldurarak iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.