Forum Logo  

Geri Git   ForumKalbi.Com > Kadın ve Erkeğin Dünyası > Moda

Moda Kadın ve erkeklerin, ne giyebilirim? Ne alsam? derdine son.. Teknolojinin ilerlemesiyle size artık burdan bildirim yapabiliyoruz, sizde sadece tıklarla gezip bakıp, beğeniyorsunuz. Ciddiyim.


2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

Kadın ve erkeklerin, ne giyebilirim? Ne alsam? derdine son.. Teknolojinin ilerlemesiyle size artık burdan bildirim yapabiliyoruz, sizde sadece tıklarla gezip bakıp, beğeniyorsunuz. Ciddiyim.


Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Ocak 2024, 19:08   #1
Çevrimiçi
WoodStock 🤘☮
 
Leydihan kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
oklar 2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

Havaların ısınmasıyla raflarda birçok üründe olduğu gibi çantalarda da değişimler meydana gelecek. İşte 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarının öne çıkan çanta trendleri...

İlkbahar/Yaz sezonunda genellikle tüm parçalar olduğu gibi çantalarda hareketli desenler, materyaller ve renkler kullanılmaya başlanır. 2024 İlkbahar/Yaz sezonunda ise nelerin trend olacağını görelim...



İlk olarak boncuklu çantalardan başlamamız gerek çünkü sıcak havaların ilham verdiği çanta modellerinden biri onlar. Parıltılarıyla ve farklı materyalleri sayesinde sıradan bir çantadan tamamen farklı olduklarını söyleyebiliriz. Eğer siz de canlı bir kombine eşlik edebileceğini düşünüyorsunuz boncuklu çantalara bir şans verebilirsiniz.




Hasır çantalar her zaman özellikle plaj stilinin vazgeçilmezi olmuştur. Hasır çantaların sepet formunda yorumlanan çantalar ise 2024 İlkbahar/Yaz sezonunun vazgeçilmez parçalarından olmaya aday. Özellikle yaz akşamlarında tercih edebileceğiniz bu tarz çantalar efil efil kombinlere eşlik etmekte oldukça başarılılar.



"Cherry red" çantalar kuşkusuz ünlü model Kendall Jenner'ın kombinlerine dahil etmesiyle birlikte oldukça hızlı büyüyen bir trend haline geldiler. Her ne kadar sonbahar/kış rengi olarak görünseler de yaz mevsimlerinde de yapacağınız kombinlere eşlik etmekte o kadar başarılı olacaklar. Şimdiden beyaz gömlek ve kot şort kombinleriyle birleştirildiğini görebiliyoruz.



Yuvarlak çantalar sert kesimli dikdörtgen çantalardan daha yumuşak bir hava katıyorlar kombinlere. Seçeceğiniz canlı renkli yuvarlak çantalarla kombininizi olduğundan enerjik ve genç gösterebilirsiniz. Kol çantası olabileceği gibi çapraz çantalara da bu formun uygun olduğunu söyleyebiliriz.



Çanta charmları yani çantalara takılan sallantılı süsler çantanızı olduğundan bambaşka bir havaya sokabilir. Eğlenceli charmlarla çantanızı süsleyip ilkbahar/yaz sezonuna daha canlı bir giriş yapabilirsiniz. Üstelik size güzel şeyler anımsatan sembollerden oluşturulmuş bir charmı her zaman yanınızda taşımak güzel olmaz mı?




[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

__________________

 
  

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2024, Çanta, trendleri, İlkbahar or yaz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 03:21.

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumKalbi, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır.

ForumKalbi.Com; 5651 sayılı kanun uyarınca yer sağlayıcı niteliğini haiz bir genel forum sitesidir. Sitemizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresi ve sair kişisel verileri işlenmekte; yetkili merci tarafından müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir içerik paylaşımının olduğunu düşündüğünüz mesaj, konu ya da görseli içeren forum gönderilerini; İLETİŞİM bağlantısındaki formu doldurarak iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.