Forum Logo  

Geri Git   ForumKalbi.Com > Bilim ve Teknoloji > Elektrik & Elektronik > Cep Telefonları

Cep Telefonları Cep telefonları bilgileri, işletim sistemleri, sorunları ve çözümleriyle ilgili bilgileri bulabileceğiniz alan.


HONOR PORSCHE DESIGN Modellerinin Adı Belli Oldu

Cep telefonları bilgileri, işletim sistemleri, sorunları ve çözümleriyle ilgili bilgileri bulabileceğiniz alan.


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 05 Ocak 2024, 23:09   #1
Çevrimiçi
 
KoJiRo kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Varsayılan HONOR PORSCHE DESIGN Modellerinin Adı Belli Oldu

HONOR PORSCHE DESIGN Modellerinin Adı Belli Oldu



Honor, tasarım evi Porsche Design ile işbirliği içinde oluşturulan ilk akıllı telefonunun adını resmen duyurdu. Huawei’den farklı bir model adlandırması kullanılacak.


RSR adı, Almanca’da “yarış sporu yarış otomobili” anlamına gelen “RennSport Rennwagen” kelimesinden geliyor; ünlü Porsche 911 otomobilinin yalnızca pist versiyonları için ayrılmış bir isim. HONOR PORSCHE DESIGN RSR’nin tam adı ve tasarımı açıklanmasa da, muhtemelen 11 Ocak’taki lansmanda yakında çıkacak olan Magic 6 ve Magic 6 Pro akıllı telefona katılacak.



Bu arada hem Honor Magic 6 hem de Magic 6 Pro, Çin’deki Huawei Alışveriş Merkezi’nde listelendi ve akıllı telefonların tasarım ve renk seçenekleri ortaya çıktı.




Her iki telefon da siyah, beyaz, yeşil, mor ve camgöbeği renk seçenekleriyle geliyor ve üçgen şeklinde düzenlenmiş üç lensi barındıran yuvarlak bir arka kamera modülüne sahip. Görüntüler ayrıca Magic 6 Pro’nun standardın 50x yakınlaştırmasına kıyasla 100x yakınlaştırmaya (muhtemelen 10x optik) sahip olduğunu doğruluyor. Ek olarak Pro, çift selfie kamera kurulumuna sahipken, normal Magic 6 tek bir lense yapışıyor.




Temel donanım özelliklerine gelince, Magic 6 serisi, Android 14 tabanlı Magic OS 8.0 ile tamamlanan Snapdragon 8 Gen 3 işlemci tarafından desteklenecek. Depolama seçenekleri 256 GB ve 512 GB’tan başlayacak ve Pro modeli üst düzey 1 TB’lık bir kapasite sunacak. seçenek. Pro modelinin ayrıca benzersiz bir uydu bağlantı özelliği içerdiği söyleniyor.

Benzer şekilde, önceki rapor Magic 6 ve 6 Pro’nun 50 megapiksel OmniVision OV50H ana kamera ve 50 megapiksel OV50M ultra geniş lensle geleceğini öne sürüyor. Telefoto çekimler için Magic 6’nın 50 megapiksel OV50M kamera sensörüne sahip olduğu söylenirken, Pro modelinin Samsung HP3 kamera sensörüne sahip olması bekleniyor.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

__________________
 
 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adı, belli, design, honor, modellerinin, oldu, porsche


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 22:41.

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumKalbi, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır.

ForumKalbi.Com; 5651 sayılı kanun uyarınca yer sağlayıcı niteliğini haiz bir genel forum sitesidir. Sitemizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresi ve sair kişisel verileri işlenmekte; yetkili merci tarafından müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir içerik paylaşımının olduğunu düşündüğünüz mesaj, konu ya da görseli içeren forum gönderilerini; İLETİŞİM bağlantısındaki formu doldurarak iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.