Forum Logo  

Geri Git   ForumKalbi.Com > Görsel ve İşitsel Sanat Yapıtları > Sinema > Anime Filmleri

Anime Filmleri Anime tanıtımları, anime fragmanları, beğendiğiniz anime filmleri hepsi burada..


“Among Us” Animasyon Dizisi Oluyor: Elijah Wood Seslendirme Kadrosuna Katıldı

Anime tanıtımları, anime fragmanları, beğendiğiniz anime filmleri hepsi burada..


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By KoJiRo

  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Nisan 2024, 17:42   #1
Çevrimdışı
 
KoJiRo kullanıcısının Avatarı
 
Profil ayrıntılarını görüntüleyebilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Varsayılan “Among Us” Animasyon Dizisi Oluyor: Elijah Wood Seslendirme Kadrosuna Katıldı

“Among Us” Animasyon Dizisi Oluyor: Elijah Wood Seslendirme Kadrosuna Katıldı

Among Us animasyon dizi uyarlamasında kadro belli oluyor. Yapıma dahil olan isimler arasında Elijah Wood, Randall Park ve Ashley Johnson da var.




Among Us animasyon dizisi için hazırlıklar hız kazandı. Son yılların en popüler video oyunlarından birisi daha ekrana taşınıyor.

Video oyunlardan uyarlanan TV ve sinema yapımları artık bir rutin hâline geldi. The Last of Us’tan The Super Mario Bros.’a, Tetris’ten The Angry Birds’e hemen her türden oyun film ve dizi formatında izleyicilerin karşısına çıktı.

Son uyarlama haberi ise 2018 yılında çıkan ve Innersloth tarafından geliştirilip yayınlanan Among Us oldu. Dünya’ya geri dönmeye çalışan bir uzay gemisinde geçen oyun, mürettebat üyelerinin görevleri yaparak eve dönüş yolculuğunu tamamlamasını konu alıyor. Ancak mürettebatın içindeki bir sahtekâr, tüm bu planı bozmak için devreye giriyor. Ekip doğru sahtekârı bulmak için oylama yapıyor ve oyuncular doğru kişiyi seçmeyi başarırlarsa kazanıyorlar.





Pandemi döneminin en popüler oyunları arasında yer alan yapım, CBS Studios tarafından animasyon dizisine adapte ediliyor.

Among Us Animasyon Dizisi Seslendirme Kadrosu ile Dikkat Çekiyor

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Among Us animasyon uyarlamasına katılan son oyuncular Randall Park, Yvette Nicole Brown, Ashley Johnson ve Elijah Wood oldu.

Randall Park dizide geminin kaptanı Kırmızı’yı seslendirecek. Aktör, Marvel Sinematik Evreni’ndeki Jimmy Woo rolüyle tanınıyor ve WandaVision dizisindeki performansıyla hatırlanıyor. Yakın zamanda yeni Aquaman filminde rol alan oyuncu; ayrıca Big Mouth’un spin-off’u Human Resources’ta da başkarakteri seslendirmişti.

Ashley Johnson şüpheli ve alaycı güvenlik şefi olarak tanımlanan karakterle Mor’un sesi olacak. Johnson daha önce The Last of Us Part II oyununda Ellie karakterini seslendirmişti.





Community dizisindeki Shirley Bennet rolüyle hatırlanan Yvette Nicole Brown, animasyonda insan kaynakları müdürü Turuncu’yu seslendirecek. Deneyimli komedi oyuncusu son birkaç yılını Frog and Toad ve American Dad! gibi yapımlarda çeşitli rolleri seslendirerek geçirdi.

Yüzüklerin Efendisi’ndeki Frodo Baggins rolüyle hafızalara kazınan Elijah Wood ise yapımda Yeşil karakterini seslendirecek.

Among Us basit önermesi ve öngörülemeyen mekanikleri sayesinde dünyanın en popüler video oyunlarından biri hâline gelmişti.





CBS Studios’un yeni animasyon dizisinde henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Kaynak: [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Sürmenaj bunu beğendi.
__________________
 
  

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
animasyon, dizisi, elijah, kadrosuna, katıldı, oluyor, seslendirme, us”, wood, “among


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 14:21.

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

ForumKalbi, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır.

ForumKalbi.Com; 5651 sayılı kanun uyarınca yer sağlayıcı niteliğini haiz bir genel forum sitesidir. Sitemizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresi ve sair kişisel verileri işlenmekte; yetkili merci tarafından müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir içerik paylaşımının olduğunu düşündüğünüz mesaj, konu ya da görseli içeren forum gönderilerini; İLETİŞİM bağlantısındaki formu doldurarak iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.